TREND RÖVIDHÍR

Leárazás a magyar divattervezőknél

2009. december 27., vasárnap 12:17

A Mono Fashion december 28-án kezdi az év végi akcióját, Orosz Réka már karácsony előtt elkezdte a szilveszteri és farsangi ruháinak a kiárusítását.

cikk-tious-rovid


monosaleAhogyan a nemzetközi ruhamárkák egy része nem vár januárig a téli kollekciók kiárusításával, úgy a magyar divattervezők üzleteinek egy része is megkezdte az árleszállítást. A Mono Fashion üzletben december 28-tól 20, 30, 50 százalékos kedvezménnyel árusítják Nanushka, Anh Tuan, Nubu, USE, Je Suis Belle, Artista, Miju, Tanktheory, és Nagy Adrien kreációit. 

Orosz Réka divattervező üzletében már karácsony előtt elkezdődött a kiárusítás. A szilveszteri, farsangi, kis és nagy estélyiruhák most 40-70 százalékos árengedménnyel, az ígéret szerint 10 ezer forinttól kaphatók. 

A kevésbé gazdaságos megoldások híveinek a kedvéért: jóval az ünnepek előtt kezdődött a Makány Márta Boutique akciója az őszi-téli darabokból.  Mint azt a terveznő a hírlevelében írta, idén a buklé és selyem szatén kosztümök nagyon divatosak, mind nadrágos, mind szoknyás változatban. Most két Makány kosztüm vásárlásával nagy értékű mídert ad ajándékba az üzlet, télikabát vásárlásakor pedig az ajándék egy selyemsál.
 

cikk-tipus-linkek

Berger Dalma a magyar divat új kántornője

A Nubu arca, Berger Dalma a Túró Rudiban, az Ilcsi krémekben és a magyar dizájnban hisz...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta