TREND RÖVIDHÍR

Lagerfeld nem viszi a modelljeit strandra

2010. március 10., szerda 08:47

Karl Lagerfeldet kérték fel, hogy készítse el a 2011-es Pirelli Naptárt. A Chanel ház vezetője az első nyilatkozatában már elmondta, csak a világ legszebb női jöhetnek számításba a munkája során.

lagerfeldLagerfeld már nagyjából eltervezte a jövő évi, harmincnyolcadik Pirelli Naptárt. Mint elmondta, a modelljeit nem viszi a strandra, mert unja a sablonos, homokos-tengerpartos beállításokat, hanem saját stúdiójában fotózza majd a 12 lányt, amint végzett a kiválasztásukkal. Kikötötte, modelljei a világ legszebb női lesznek. A 71 éves divattervező jó néhány fotósorozatot készített már, emlékezetes a BMW kampánya, vagy a Rosenthal porcelánról fotói, és a saját képmására formált játékmackók tervezésében is nagy sikereket ért el. Filmezésben azonban még nem annyira erős.

Az idei naptárat egyébként Terry Richardson készítette, és a sorozatban szerepelt a magyar topmodell Mihalik Enikő is. A felkérés a gumigyár naptárfotózására a modellek egyik legnagyobb szakai vágya, naptár pedig a Pirelli kommunikációjának jelképe, amelyik a hatvanas évektől kezdve a stilizált női szépséget szeretné bemutatni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.03.18 19:39:29P13

    Nem tudja valaki, hogy ki költözik az Andrássy úton hamarosan megnyíló butikba?

  • 2010.03.20 21:53:17Blanka85

    Én is láttam! Úgy hallottam, hogy valamilyen olasz guru boltja lesz, de nem tudom pontosan milyen... Viszont már nem kell sokáig várni, valahol olvastam, hogy 25-én nyílik.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta