TREND RÖVIDHÍR

Izzadt testek a legújabb Calvin Klein farmerban

2010. január 12., kedd 01:36

A Calvin Klein ismét Eva Mendest kérte fel, hogy szerepeljen a 2010 tavasz/nyári kollekció kampányfotóin – őt leszámítva a CK kampányok évek óta ugyanolyanok.

cikk-tious-rovid

Ismét Eva Mendes színésznővel készített kampányfotókat a Calvin Klein, aki korábban a márka Secret Obsession nevű parfümreklámjában meztelenül bizonyította, hogy könnyen el lehet érni az amerikai cenzoroknál azt a határt, hogy korhatárossá nyilvánítsanak egy reklámfilmet. A 2010 tavasz/nyári kollekció kampányfotóin a színésznő az eddigi sikeres megoldásait folytatva félmeztelenül hempereg a földön, és rajta a szintén félmeztelen Jamie Dornan mutatja me, micsoda élvezet a márka termékeit viselni.
 

calvinkline2010


Habár a Calvin Kleint provokatív márkának kiáltották ki, már régóta ugyanolyan kampányokat készít, és ez az idő előrehaladtával egyre kevesebb embert botránkoztat meg. Az idei férfikollekció főleg világos színeket tartalmaz, a fehér, a törtfehér és a világosszürke dominál, és divatba jön a térdig érő bermuda is.

 

cikk-tipus-linkek

• A punk királynő tervezi a legszűkebb farmerokat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta