TREND RÖVIDHÍR

Egyedi ruhákkal a fogyatékos állami gondozottakért

2010. január 25., hétfő 14:23

Halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottakon szeretne segíteni a Krea, ahol jótékonysági árverésre várják a felajánlásokat.

cikk-tious-rovid


Kiállítással egybekötött árverést tart január 29-én a Krea Kortárs Művészeti Iskola. Az árverésen korábbi kiállítások fotóprintjei, személyes használati eszközök, egyedi tervezésű ruhadarabok is a kalapács alá kerülnek, minden felajánlást várnak a szervezők. Az iskola az idei árverésen befolyt összegből a váci Simon Antal Általános Iskola, Diák- és Gyermekotthon halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottainak szeretne segítséget nyújtani úgy, hogy a tanulók számára szükséges speciális fejlesztő-eszközök beszerzését finanszírozza.

Az árveréshez kapcsolódóan a stylist és divattervező szaktanárok munkáit bemutató, ingyenes  kiállítás nyílik az iskolában. Godena-Juhász Attila és Tóth András a USE Unused, Kiss Tibor és Dévényi Dalma a Je suis Belle, Gyulai Natália a NATI 100% pure idea divattervezője, Tóth Móni, Dóczi Heni, Molnár Virág divattervezők, Kiss Szilárd, Pálmai Anikó, Schön Edina, Kiss Heni stylistok, Szűcs Edit jelmeztervező, Tombor Sarolta sminkmester, Iván Júlia designer, Csipes Antal iparművész és Lonovics Zoltán tervezőgrafikus munkáit állítják ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta