TREND RÖVIDHÍR

Leopárdmintás plüsscipőt terveztek az Adidasnak

2011. október 27., csütörtök 11:08

Bolyhos, leopárdmintás és kunkorodó farok van a sarkán: Jeremy Scott egészen sajátos plüsstornacipőt tervezett az Adidas számára, ráadásul egy kutya lábán mutatta be. Ettől függetlenül embereknek szánja.

Amikor Jeremy Scott 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik képe nemrég nyilvánosságra került, a legtöbben azt hitték, hogy kifejezetten kutyáknak tervezte a sajátos plüss-Adidas-okat, de pusztán csak annyi történt, hogy egy kutyának a lábán mutatta be a modellt. A tervező új kollekciójában a leopárdmintás, farokkal ellátott surranó mellett egy szőrös, fekete, karját lengető gorillát ábrázoló cipő is helyet kapott.

A Scott által tervezett legújabb darabok az elit Opening Ceremony butikjában lesznek kaphatóak, és bár nem mindenki engedheti meg magának őket, egy biztos: viselőjük garantáltan kirí a tömegből. Merész kreációit többek közt Kanye West, Lady Gaga és Gwen Stefani is imádja. Legutóbb például egyszarvúszárnyakkal ellátott arany és ezüst modellekkel rukkolt elő. A rögtön felismerhető darabok, amelyek körülbelül 180 dollárt (közel 40 ezer forint) kóstálnak, az Adidas legkedveltebb darabjai lettek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta