Leopárdmintás plüsscipőt terveztek az Adidasnak

Bolyhos, leopárdmintás és kunkorodó farok van a sarkán: Jeremy Scott egészen sajátos plüsstornacipőt tervezett az Adidas számára, ráadásul egy kutya lábán mutatta be. Ettől függetlenül embereknek szánja.

Amikor Jeremy Scott 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik képe nemrég nyilvánosságra került, a legtöbben azt hitték, hogy kifejezetten kutyáknak tervezte a sajátos plüss-Adidas-okat, de pusztán csak annyi történt, hogy egy kutyának a lábán mutatta be a modellt. A tervező új kollekciójában a leopárdmintás, farokkal ellátott surranó mellett egy szőrös, fekete, karját lengető gorillát ábrázoló cipő is helyet kapott.

A Scott által tervezett legújabb darabok az elit Opening Ceremony butikjában lesznek kaphatóak, és bár nem mindenki engedheti meg magának őket, egy biztos: viselőjük garantáltan kirí a tömegből. Merész kreációit többek közt Kanye West, Lady Gaga és Gwen Stefani is imádja. Legutóbb például egyszarvúszárnyakkal ellátott arany és ezüst modellekkel rukkolt elő. A rögtön felismerhető darabok, amelyek körülbelül 180 dollárt (közel 40 ezer forint) kóstálnak, az Adidas legkedveltebb darabjai lettek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek