TREND RÖVIDHÍR

Louis Vuitton parfümmel elképzelheted, hogy táskád is van tőlük

2011. október 26., szerda 19:43

Szinte érthetetlen, mi tartott eddig, de hamarosan egy üvegcsében tiéd lehet a Louis Vuitton illúzió, ha táskára nem is fogja soha futni tőlük.

A francia divatóriás, a Louis Vuitton sokáig ellenállt annak a nagyon is jövedelmező trendnek, hogy parfüm formájában adják el a luxus életérzést, most azonban ők is beállnak a sorba. A Telegraph információi szerint Jacques Cavallier-Belletrud parfümőr lesz segítségükre, aki ritka virágok kivonataiból alkotja meg az első LV monogramos illatot. A munka 2012 januárjában indul.

Cavallier-Belletrud a svájci Firmenich illat-és ízháznak dolgozik, harmadik generációs orr, és kísérletező stílusáról ismert. Ő alkotta többek közt az Issey Miyake L'Eau d'Issey-t, a Dior Addictot, a Poeme de Lancome-ot, a Stella by Stella McCartney-t és az YSL Cinemat - ezek mind úttörő kombinációnak számítottak megjelenésük idején.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta