TREND RÖVIDHÍR

Tavasszal kiderül, melyik a legjobb magyar designbolt

2011. október 21., péntek 15:33

A Fashion Guide és a Trend Guide kiadója díjat alapított, hogy segítse az egyre gyarapodó számú, igényes, tudatos vásárlóközönséget a divat-, design- és szolgáltató üzletek közötti választásban.

A díj beharangozó eseményére fotózást szerveztek, ahol a hazai divat nagyjait gyűjtötték egy kupacba - a kiváló fotós, Miklóska Zoltán készített képeket a divatbloggerekről és kedvenc tervezőikről, példaképeikről.

Fotó: Kováts Dániel
Fotó: Kováts Dániel

Az Év Üzlete díjat szakmai zsűri szavazatai alapján kapják majd a boltok több kategóriában, nincs jelentkezési díj, a szavazás pedig anonim és titkos. A zsűri tervezett tagjai divatszakemberekből, a magyarországi női magazinok főszerkesztőiből és stylistokból áll majd. A neveket még nem hozták nyilvánosságra, annyi bizonyos, hogy a zsűri elnöke Pataki Ági exmodell és filmproducer lesz, a díjátadót pedig 2012. április 26-ára tervezik.

A Fashion Guide bloggerei minden kategóriában külön díjat adnak majd ki, próbavásárlásaikról pedig folyamatosan tudósítanak majd saját blogjukon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta