TREND RÖVIDHÍR

Tűsarkú mokaszin yuppie indiánlányoknak

2011. október 9., vasárnap 12:10

Ha kedveled a tűsarkút és nincs tériszonyod, akkor Jimmy Choo szandáljára van szükséged. Ezek a légies darabok biztosan fel fogják dobni a ruhatáradat.

A fekete szarvasbőrből készült lábbelit a szélein kígyóbőr varrás tartja össze, az elülső részén sötétbarna, kaotikus tüll minta díszíti.

Az indián mokaszint idéző tűsarkút még egyedibbé teheted, ha felrakod a szetthez tartozó rózsaszínű vagy barna tollakat. Ezeket arany csattal erősítheted a lábbeli szárához. A 11,5 cm-es sarokmagasságú mokaszint két és félezer dollárért előrendelheted a neten. Ennyit mindenkinek megér ez a csodás darab, nem?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta