TREND RÖVIDHÍR

Coco Chanel kedvenc virágával pózol Claudia Schiffer

2011. október 4., kedd 15:16

Végre itt a Chanel új szemüveg kollekciójának anyaga - Karl Lagerfeld minden szupermodell szőke ősanyját választotta a sorozathoz.

Claudia Schiffer nem először szerepel Chanel-reklámban, húsz évvel ezelőtt is szerepeltették, és a közelmúltban is (2008), de mostanra ért bele igazán ebbe a szerepbe. A nagy modellgeneráció örök jókislánya ugyanis idén negyven éves, három gyerek édesanyja és már saját kollekciót is tervezett.

A fotósorozatot egy különleges forgófotelben készítették, és szigorú frizurát fésültek Schiffernek, aki nem mellesleg Coco Chanel kedvenc virágát, a kaméliát viselte - megtestesítve a tradicionális Chanel-eszményt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta