TREND RÖVIDHÍR

Interaktív mocskok lehettünk

2011. október 2., vasárnap 19:14

Az Ariel új mosóporának pazar premierén jártunk, ahol átérezhettük, milyen makacs szennyeződésnek lenni - egy mikroszkóp pedig felnagyította nekünk mennyi szennyet gyűjtöttünk magunkra idejövet a nadrágunkon.

Az Ariel komolyan gondolja a fejlesztések beharangozását: luxuslimuzinnal szállította a vendégeket a bemutatóra, ahol a plafonig csavart óriásvásznak közt lebegő narancssárga gömbök erdejében megtapasztalhattuk, milyen érzés a ruhaszálak között lebzselő kis mocsoknak lenni. Mikrokamerával mehettünk rá a szennyeződésekre, hogy élőben láthassuk azt, amit eddig csak a reklámok elnagyolt animációin, de az élelmesebbek az összekoszolt tesztruha után rögtön a sajátjukat vizsgálgatták vele. A szemünk előtt demonstrálták a 3D-s mosószer hatékonyságát: láttuk, amint 3 réteg fehér vászonkesztyűn eszi át magát az új szuperség, hogy eltüntesse az előzőleg céklába-zsíros-karamellás makacsságba tunkolt ruhadarabról a szennyet.

Hogy ne csak mossunk, de pecsételjünk is, egy molekuláris gasztronómiában jártas séf  bemutatta, milyen a folyékony nitrogénben fagyasztott mogyorókrémes libamáj, majd egy speciális zseléből magunk állíthattunk elő kamukaviárt. Megtudtuk, hogy az Ariel kutatói NASA-szintű eszközöket vetnek be a fejlesztéskért: a MicroCT-től a fénymikroszkópon át az infravörös 3D-s cuccokig. Így született meg az Ariel sereg új rohamosztagosa, akinek  köszönhetően új dimenziók nyílnak meg a folteltávolításban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta