Interaktív mocskok lehettünk

Az Ariel új mosóporának pazar premierén jártunk, ahol átérezhettük, milyen makacs szennyeződésnek lenni - egy mikroszkóp pedig felnagyította nekünk mennyi szennyet gyűjtöttünk magunkra idejövet a nadrágunkon.

Az Ariel komolyan gondolja a fejlesztések beharangozását: luxuslimuzinnal szállította a vendégeket a bemutatóra, ahol a plafonig csavart óriásvásznak közt lebegő narancssárga gömbök erdejében megtapasztalhattuk, milyen érzés a ruhaszálak között lebzselő kis mocsoknak lenni. Mikrokamerával mehettünk rá a szennyeződésekre, hogy élőben láthassuk azt, amit eddig csak a reklámok elnagyolt animációin, de az élelmesebbek az összekoszolt tesztruha után rögtön a sajátjukat vizsgálgatták vele. A szemünk előtt demonstrálták a 3D-s mosószer hatékonyságát: láttuk, amint 3 réteg fehér vászonkesztyűn eszi át magát az új szuperség, hogy eltüntesse az előzőleg céklába-zsíros-karamellás makacsságba tunkolt ruhadarabról a szennyet.

Hogy ne csak mossunk, de pecsételjünk is, egy molekuláris gasztronómiában jártas séf  bemutatta, milyen a folyékony nitrogénben fagyasztott mogyorókrémes libamáj, majd egy speciális zseléből magunk állíthattunk elő kamukaviárt. Megtudtuk, hogy az Ariel kutatói NASA-szintű eszközöket vetnek be a fejlesztéskért: a MicroCT-től a fénymikroszkópon át az infravörös 3D-s cuccokig. Így született meg az Ariel sereg új rohamosztagosa, akinek  köszönhetően új dimenziók nyílnak meg a folteltávolításban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra