Bulizz a város menő fodrászaival!

Idén második alkalommal rendezik meg a Fodrászatok Éjszakája eseményt. Szeptember 16-án este 13 budapesti üzlet fodrászait ismerheted meg, akik segítenek megtalálni számodra az egyéniségedhez legjobban illeszkedő frizurát, és személyes tanácsokkal is ellátnak. A fodrászüzletek erre az estére sajátos bulihelyszínné alakulnak.

Az éjszakai látogatáson megszerzett 50%-os kedvezménykártyát pedig azon az estén és az azt követő két héten belül is felhasználhatod.

A résztvevő üzletek:

Binder Art: ez egy kényelmes szalon. Amíg várakozol, addig is videón nézheted a legújabb hajtrendeket.

East Side Hair: sokat versenyző, kreatív csapatról van szó, akik közül 2009 óta jó páran megmérették magukat Londonban.

Hairclub: Tüzes Tamás Snoopy és Herczeg Csaba üzlete nem csak egy szalon, hanem szubkulturális központ.

Hair's[ku:l]: a szakmájukban sokat nyüzsgő csapat, idén Fehér Tamás, és Sebestyén Hajni megnyerte a magyarországi Wella Trend Vision Awardot, és ők fogják képviselni hazánkat októberben a New York-i világbajnokságon.

Horror Barbie: itt máskor is buli a hajvágás az itt dolgozó fodrászok szerint: aki a vágás mellé egy jó bulit is szeretne, válassza az esti órákat.

Papasz Vasziliosz: apró, de annál jelentősebb üzlet Vasziliosz szalonja. A mesterfodrász 2006 óta az Országos Ipartestület Életműdíját birtokolja, de ezen kívül még számtalan díját meg lehet tekinteni a vitrinben a hajfesték hatóideje alatt.

Kucsera Hajszalon: a szakmai alapelvek és az állandó megújulás Kucsera Zsolt hitvallásában a jin és jang.

Kri*San: Krizsán Győző szórakoztató szépítészetként jellemzi tevékenységét.

Haj-Sokk: Íme a fodrászok: Siva, aki nevét a 6 karú istenről kapta, Zolka, aki nem ismer lehetetlent, Dizsi, aki bohém, és a megfontolt Renkó. Már csak Cappy hiányzott a csapatból.

Hairpoint by Berényi: „a vendéglátás olyan, mint egy színdarab, aki ebben dolgozik, annak minden alkalom premier”-szól a szalon hitvallása.

Figaro Stúdió: nemcsak fodrászat, hanem kozmetika is, hajvágás mellett tehát a luxuspakolás és a mikrodermabrázió is választható opció.

Hairforce: a csapat a természetesség híve, termékeik ph-semlegesek, színezőanyag-mentesek, biológiailag lebomlók.

Szécsényi Hajstúdió: részlet a szakmai hitvallásukból: a fodrászat a pillanat művészete.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek