Bréking: Barbie és Ken végre kimondták az igent

Exkluzív fotók jelentek meg egy egészen hihetetlen eseményről: Barbie és Ken közel 50 év után végre elhatározták magukat és összeházasodtak. Az eseményt egy profi fotós is megörökítette.

Meglepő fordulatot vett a világ leghíresebb játékfiguráinak közel 5 évtizede tartó kapcsolata: bár eddig a kötelékek nélküli együttlétre szavaztak, most – talán a hercegi esküvők hatására – úgy döntöttek, összeházasodnak. A jeles eseményről persze nem hiányozhatott a profi fotós sem, a megtisztelő feladatot a francia Beatrice de Guigne (BdG Photography) kapta.

Az „exkluzív” fotók egészen olyanok, mint egy igazi esküvői sorozat: csendélet kellékekkel, készülődés a budoárban, ceremónia és lagzi. Az esemény súlyához képest viszont kissé szűkkörűre sikeredett a nagy nap, mindössze két lány és két fiú (akik leginkább ikreknek tűnnek) osztozott velük az örömben. Barbie ruhája leginkább a sellő-Barbie formavilágát idézi, fátyol helyett pedig egy apró kalapot visel. Hál'isten, hogy végül nem azt a szörföst választotta, akivel néhány éve hírbe hozták. Mekkora könnyebbség, hogy már tudjuk, asszonnyá érett Barbie.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek