A Muppet Show körömlakk-kollekciót ihletett

Novemberben kerül a mozikba a Disney Muppet Show-filmje, a körömlakkban és műkörömben utazó OPI pedig annyira megörült ennek, hogy komplett körömlakk-kollekcióval tiszteleg a szeretni való figurák előtt. Miss Röfi egyszerre 3 színárnyalatot is ihletett.

Az OPI a The Muppets-mozi novemberi premierjének környékére időzíti a sajátos kollekció piacra dobását – írja a Racked. „Nagyon örülünk, hogy ennek a munkának köszönhetően közösen ünnepelhetjük a Disney-vel ezt a régóta várt premiert” – mondta az OPI művészeti igazgatója, Suzi Weiss-Fischmann. Elmondása szerint a Muppet Show karakterei szórakoztató, élénk színeket ihlettek, a divatos Miss Piggy (Miss Röfi) egyenesen 3 magasfényű, rózsaszín alapú árnyalatnak kölcsönözte a nevét a szembetűnő vörös-ezüst csillámostól az eperárnyalatig.

A körömlakkok olyan neveket kaptak, mint például: Animal-istic, Meep Meep Meep, Wocka Wocka, Rainbow Connection, Excuse Moi, Gone Gonzo, Fresh Frog of Bel Air, Divine Swine, Gettin Miss Piggy With It. A limitált kiadású lakkok november elejétől 8,50 dollárért a professzionális szalonokban és üzletekben lesznek elérhetőek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra