Ashton Kutcher elképesztő luxuskamionban ejtőzik

A színész a Two and a Half Men (Két pasi meg egy kicsi) sorozatban váltja a botrányai miatt kirúgott Charlie Sheent, ennek örömére pedig a stáb egy kerekeken guruló palotát bocsátott a rendelkezésére. Szegény.

Még ki sem hűlt Charlie Sheen helye a Two and a Half Men sorozatban, máris arról szólnak a hírek, hogy az őt váltó (de egy másik karakter bőrébe bújó) Ashton Kutcher egy luxuskamionban pihenheti ki a forgatás fáradalmait – írja a Luxpresso. A sorozatot gyártó Warner Bros emellett epizódonként 700 ezer dollárral honorálja a szépfiút.

Kutcher új szerzeménye 16 méter hosszú, kétemeletes, hét 3D-s plazmatévével, egy óriási nappalival, két fürdőszobával és egy hatalmas konferenciarészleggel. A kerekeken guruló palotát az Anderson Mobile Estates tervezte: természetesen faburkolattal látták el, de nem hiányzik a márványpult sem. 360 fokos videóügyelettel és házi telefonnal rendelkezik, a világítás és a hőmérséklet pedig érintőképernyős távirányítóval szabályozható.

Az már csak hab a tortán, hogy a hidraulikusan kiszélesíthető tér mérete tetszőlegesen változtatható. Egy ilyen szuperjárgány egy hétre körülbelül 1.600.000 forintnak megfelelő összegbe kerül, és olyan sztárok igényeit elégítette már ki, mint Mariah Carey, Sharon Stone és Vin Diesel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek