TREND RÖVIDHÍR

Teafilter csipkéből - szép és kész

2011. július 30., szombat 09:16

A formatervezés mára az élet összes területére beköltözött, a leghétköznapibb használati tárgyainkat is megtalálta. Többek között a teafilter sem az, ami volt.

A lengyel tervező, Anna Zsofia Borowska csipkéből álmodta újra a mezei teafiltert, a nemes anyag-és formahasználattal pedig az volt a célja, hogy a tárgyat kiemelje hétköznapi szerepéből. Ennek köszönhetően akár egy eldobható dolog is művészi értékeket kaphat, ráadásul otthon is el lehet készíteni. De mellőzve a művészsallangot, ez filter egész egyszerűen csak szép és kész.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta