TREND RÖVIDHÍR

Nagyon vad: szemüveg terpeszkedő párduccal

2011. július 28., csütörtök 11:09

Audrey Hebpurn valószínűleg nem sejtette, hogy kedvenc kifinomult divatháza, a Givenchy egyszer olyan megveszekedett ötletekkel fog előállni, mint a párducos szemüveg.

2011 őszének legvadabb kiegészítőit minden bizonnyal a Givenchy dobta piacra: az őrült cicafüles kalapok mellett ugyanis párducos szemüvegkeretekkel is előrukkoltak.

Az '50-es évek ihlette, most újra divatos cicaformát azzal fokozták fantasztikusan giccsesre, hogy a szárán egy-egy párduc kisplasztika nyújtózkodik. A keretet sárga, fekete, tengerészkék, lila és fekete, szőrrel borított változatban vásárolhatjuk meg, az áruk kb. 105-120 ezer forint között mozog. Kéne!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta