TREND RÖVIDHÍR

Csúcs: kajásdobozból dizájnpóló

2011. július 26., kedd 10:57

Doboz, nejlonzacskó, papír: nagyjából ezek azok az alapcsomagolók, amikbe vásárlás után az áru kerül. Persze kreatívabb megoldások között is válogathatunk bőven: a fém ételdoboz ötlete például kimondottan jópofa.

Az Escudos de Lima felsőket ötletesen egy fém ételes dobozba zárták, a tartalomnak azonban már semmi köze sincs az ételhez, egy perui buszt ábrázoló pólót csomagoltak bele, ami olyan feliratokat tartalmaz, hogy 'Az utca a te iskolád' vagy azt, hogy 'Istengyermek, védj meg minket!' A pólón található kép és üzenet a nehéz történelmi időkre akarja emlékeztetni a fiatalságot.

Kattints a többi képért!
Kattints a többi képért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta