TREND RÖVIDHÍR

Jézus koszorúja ihlette hajpánt: szentségtörés?

2011. július 25., hétfő 10:51

Gigi Burris kalapos egy töviskoszorúra nagyon emlékeztető hajpánttal jelentkezett. Valaki biztos kiakad majd a vallásos hevületű kiegészítő miatt.

A Jézus és Szűz Mária ihlette pólók, a rózsafüzérek és keresztek utcán viselése nem új fejlemény, de ilyennel még nem találkoztunk.

Gigi Burris New York-i kalapkészítő ugyanis egy olyan hajpántot tervezett, ami egy az egyben Jézus töviskoszorújára emlékeztet - írja a Refinery29. Persze ettől a változattól nem fog kiserkedni a vérünk, ugyanis a tüskés hatást tollak csomózásával érte el. 125 dollárért bárki megveheti, de iparkodjatok, mert csak 15 darab készült belőle.

Ne maradj le semmiről!

Kapcsolódó anyagok:

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta