TREND RÖVIDHÍR

Egy átlagos nő 44 ruhadarabbal indul nyaralni

2011. július 22., péntek 11:06

Egy brit kutatás szerint a nők hajlamosak túlpakolni a bőröndöt nyaraláskor, de aztán a ruhák nagy részét nem is viselik.

Beigazolódott a férfiak egyik rémálma: a nők tényleg kétszer annyi ruhát pakolnak a bőröndbe, mint amennyit ténylegesen viselnek - számolt be egy kutatásról a Daily Mail, amiben 3000 nőt kérdeztek meg.

Egy átlagos brit nő bőröndjébe egy kéthetes nyaralásra 18 felső, 12 féle szoknya és nadrág, illetve 6 bikini kerül. A maradék helyet legalább 8 pár cipő foglalja el. Ebből összesen 12 felsőt, 6 alsót, 3 bikinit és 6 pár lábbelit vesznek végül fel. A kutatásból az is kiderült, hogy a nők 20 %-a stresszesebbnek tartja a csomagolást a munkánál, átlagosan 4 órát szánnak a bőröndre, de minden 10. nő akár fél napot is eltölt a rettegett feladattal.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta