Kanye West végre betör a divatszakmába

Kanye West sem fog kilógni a sorból - a rapper szorgalmasan látogatja a divatbemutatókat és készül saját luxus márkájának bemutatkozására.

Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage.com
Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage.com

Miután egy nagyobb adománnyal megtámogatta a világ egyik leghíresebb design iskoláját a Central Saint Martins-t, Louise Wilson a divat szakirány vezetője hasznos tanácsokkal látta el Westet, hogyan vágjon bele egy saját márka felépítésébe - írja az elleuk.com.

A rapper a kötött kreációról ismert Louise Goldin-t kérte fel együttműködésre - közös projektjük bemutatkozása a New York-i divathétre várható. Kanye West minden fontos divateseményen képviselteti magát, például a Givenchy couture bemutatón és Azzedine Alaia párizsi show-ján is megjelent.

"Kanye hihetetlenül tájékozott a divatszakmában, sokszínű tehetség, nagyon érdekes embernek ismertem meg. Úgy hiszem, egy jól átgondolt kollekcióval fognak színrelépni, ahogy ez két professzionális alkotótól el is várható. Aki azt hiszi, hogy Louise végzi majd a munka nagy részét és Kanye csak az arcát adja hozzá, az nagyon is téved." - nyilatkozta Wilson, aki az egyik legbefolyásosabb szakértőnek számít manapság.

Oszd meg másokkal is!
Mustra