TREND RÖVIDHÍR

Kanye West végre betör a divatszakmába

2011. július 21., csütörtök 11:37

Kanye West sem fog kilógni a sorból - a rapper szorgalmasan látogatja a divatbemutatókat és készül saját luxus márkájának bemutatkozására.

Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage.com
Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage.com

Miután egy nagyobb adománnyal megtámogatta a világ egyik leghíresebb design iskoláját a Central Saint Martins-t, Louise Wilson a divat szakirány vezetője hasznos tanácsokkal látta el Westet, hogyan vágjon bele egy saját márka felépítésébe - írja az elleuk.com.

A rapper a kötött kreációról ismert Louise Goldin-t kérte fel együttműködésre - közös projektjük bemutatkozása a New York-i divathétre várható. Kanye West minden fontos divateseményen képviselteti magát, például a Givenchy couture bemutatón és Azzedine Alaia párizsi show-ján is megjelent.

"Kanye hihetetlenül tájékozott a divatszakmában, sokszínű tehetség, nagyon érdekes embernek ismertem meg. Úgy hiszem, egy jól átgondolt kollekcióval fognak színrelépni, ahogy ez két professzionális alkotótól el is várható. Aki azt hiszi, hogy Louise végzi majd a munka nagy részét és Kanye csak az arcát adja hozzá, az nagyon is téved." - nyilatkozta Wilson, aki az egyik legbefolyásosabb szakértőnek számít manapság.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta