TREND RÖVIDHÍR

UV-szűrős fésűvel a napkárosított haj ellen

2011. július 20., szerda 10:48

A káros UV-sugarak elleni védekezésre újabb módszert fejlesztettek ki.

Az elsődleges nyári szépségápolási szabály a napszűrő, a napszűrő és a napszűrő: rég nem elég, ha csak a bőrödre kened a naptejet, az sem árt, ha már a ruhád is UV-filtert tartalmaz. Mostantól pedig a RickyCare találmányának segítségével a hajadba is juttathatsz belőle - írja a Refinery29. A Sun Combs névre hallgató termék ugyan átlagos műanyag bontófésűnek néz ki, valójában viszont napfilter és olívaolaj van a belsejében, amit fésülködés közben adagol. Így védi a fejünket az erős napsugárzástól és az UV-sugaraktól, miközben a hajunk fényes és kócmentes marad. MIndössze 5,99 dollárért rendelhető.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta