TREND RÖVIDHÍR

Majdnem 10 millió forint a világ legdrágább Nike cipője

2011. július 19., kedd 10:54

A limitált kiadású dizájner sportcipőkért sokszor olyan horror összegeket kérnek, amiből hetekig lehetne falvakat etetni.

A Guylife összegyűjtött öt nagyon drága pimpelt csukát. A legdrágább a Priyya & Chintan által kidekorált Nike Air Force One So Cal: a pipajel aranyból készült és 11 karátos gyémántok díszítik. Az ára közel 10 millió forint, szóval biztos nem jön szembe az utcán egyhamar.

A különböző aukciós oldalakon 1-2 millió forint közti áron lehet hozzájutni a Bernard Buffet francia expresszionista festő képeivel dekorált Nike cipőkhöz, összesen 202 darab készült belőle.

Nemcsak az ára miatt exkluzív az Air Zoom Kobe I: ebből nem több, mint 25 pár készült és mindegyiket saját kezűleg írta alá Kobe Bryant sztárkosaras. Az ára ezeknek is több mint 2 millió forint, talán aukciós oldalakon lehet még van egy-egy belőle.

A Nike Dunk Hi Pro FLOM-ból csak 24-et gyártottak, legalább 1,7 millió jó magyar forintért a miénk lehet egy példány, ami attól különleges, hogy II. Erzsébet arcképe díszeleg rajta.

Az Adidast sem kell félteni: a Superstar fazon 35. évfordulójára 300 egyedi párat dekoráltattak ki ismert zenészekkel, képzőművészekkel, sportolókkal. Ezért már alig több mint 1 millió frintot kell kicsengetni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta