TREND RÖVIDHÍR

A vászontáska megmondja, mit csinálj nyáron

2011. július 14., csütörtök 10:54

A torontói Wool Leather and Wood nemcsak a vászontáskáit, hanem a gondtalan nyár életérzését is árulja.

A Wool Leather and Wood-nál idén válltáskát és vászon hátizsákot is készítettek, sőt rányomták a tökéletes nyár egyszerű receptjét is: "Biciklik és sörök, parkok és haverok" - írja a Refinery 29.

Bár a vászon nem egy nagy durranás, és néhány bevágást sem nagy cucc a táskákra tenni, de Odett Mattha tervező nem sokat vacakol, ha a funkcionalitás vagy a dizájn a tét. Az összes szezonális termék felirata az igazi, boldog nyarat idézi, ráadásul a táskákban remekül elfér a forró nyári estékhez elengedhetetlen alapfelszerelés is - már ha szeretünk még a parkban iszogatni a haverokkal, célba lőni vagy menő szatyorral bringázni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta