TREND RÖVIDHÍR

Az olaszok Armaniban sprintelnek az olimpián

2011. július 13., szerda 13:14

Az olasz Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy a 2012-es londoni nyári olimpián Giorgio Armani tervezte dresszekben izzadhatnak majd a sportolók.

Az Armani-divatház tervezte meg az összes mezt az olasz versenyzők számára, a részleteket jövő héten egy sajtótájékoztató keretében fogják felfedni - adta hírül a Women's Wear Daily.

Bár Armani korábban még nem tervezett kifejezetten sportruházatot, a sport világa nem teljesen ismeretlen számára. Az Emporio Armani fehérnemű-kampányaiban olyan sztárok szerepeltek már, mint David Beckham, Cristiano Ronaldo vagy Rafael Nadal. Ezenkívül pedig a 77 éves tervező az Olimpia Milano kosárlabdacsapat résztulajdonosa is.

De nemcsak az olaszok fognak stílusosan versengeni, mert a briteket például Stella McCartney öltözteti majd, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy egy tervező számára az olimpiai csapat számára dolgozni soha vissza nem térő alkalom és megtiszteltetés.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta