TREND RÖVIDHÍR

Menyasszonyi ruha van már toalett papírból is

2011. július 12., kedd 12:16

A verseny győztese ezer dollárt keresett egy WC papírból gyártott menyasszonyi ruhával.

A Cheap Chic Weddings által kiírt, meglehetősen furcsa verseny győztes ruhakölteményei egytől egyig WC papírból készültek  - írja a Refinery 29. Az első díjat, és az azzal járó ezer dolláros pénznyereményt egy michigani lány vehette át, aki váll nélküli ruhacsodáját négy tekercs vécépapírból hozta ki, sőt még finom rozettákat és tollakat is gyártott a papírból.

A második helyezett
A második helyezett

A második helyezett Laura Lee ötszáz dollár jutalmat kapott fodros, Napa stílusban elkészített ruhájáért, amit vonzó dekoltázzsal és fejdísszel is ékesített. A 250 dollárral jutalmazott harmadik helyezett Cynthia Richards 20 guriga toalett papírt tekert magára, így született meg egyedi ruhája, de nem biztos, hogy irigyeljük érte.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta