TREND RÖVIDHÍR

Fehér farmert minden nőre

2011. július 11., hétfő 12:54

Fiús, magas, vékony, vagy esetleg teltkarcsú vagy? A Shine mindegyik típushoz talált egy-egy tökéletesen passzoló fehér farmert.

A fehér farmer remek viselet a nyárra, tekintve, hogy kényelmes és nem szívja a meleget. A Shine a legkülönbözőbb testalkatokra is tudott szolgálni néhány verzióval. Kár, hogy a modellekkel már bajban voltak – abból a szempontból, hogy a teltkarcsú testalkatra illő fazont is egy nádszálvékony nővel prezentálták. Neked melyik jön be?

Fiús testalkathoz ezt a rövidített szárú, passzos Gap 1969-et ajánlják, amely azért szerencsés, mert 2%-ban sztreccs – tehát jól tart, és követi a tested vonalát –, a rövidített szár pedig többet mutat a bőrödből.

Fiús lányoknak
Fiús lányoknak

Ha magas és vékony vagy, akkor a J Brand – egyébként 218 dollárért kínált – bő fazonját neked találtál ki, amely a hosszával és a magasított derekával a csontkollekciókat is gömbölyűbbnek mutatja.

Gömbölyíti a magas vékony lányokat
Gömbölyíti a magas vékony lányokat

A teltkarcsúaknak a Joe's Jeans Honey Boot Cut Jeans névre hallgató modelljét ajánlják, amely éppen ott feszül, ahol kell, a sztreccs pedig megfelelő módon tartja az idomokat.

A sztreccs is jól jön
A sztreccs is jól jön

A vastag derekúaknak a Paige sajátos nevű, Jimmy Jimmy Skinny Jeans modellje  javasolt, amely remekül megelőzi a kibuggyanó fodrok esetét.

Nem buggyan ki
Nem buggyan ki

A körte alakúak válasszák a Levi's Bold Curve fazonját, amely kihangsúlyozza a keskeny derekat, és tökéletesen fogja körbe a feneket és a csípőt.

Hangsúlyozza a nőies vonalakat
Hangsúlyozza a nőies vonalakat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta