TREND RÖVIDHÍR

Sminkszolgálat alakult halottaknak

2011. július 10., vasárnap 13:20

Van, aki szerint igenis meg kell adni a módját annak, hogy aki végleg eltávozik közülünk, tökéletesen nézzen ki utolsó útján.

Az Illamasqua nevű sminkeket gyártó kozmetikai cég egy felettébb érdekes együttműködést jelentett be, írja a Kiss and Makeup. A Leverton and Sons nevű temetkezési vállalattal közösen olyan szolgáltatást ajánlanak, aminek a része, hogy egy sminkmester szépen kifesti a halottat - mondván, hogy a sírva vezető utolsó úton igazán megérdemlik, hogy a lehető legjobban nézzenek ki.

A szolgáltatás ára 450 fonttól indul, a neve pedig "Az önkifejezés utolsó pillanata", az Illamasqua filozófiája ugyanis, hogy a smink bármilyen helyzetben az önkifejezés eszköze legyen - miért lenne más a sírba vivő út? Ha pedig a legszebb mahagónit választjuk a koporsóhoz, ezt miért hanyagolnánk el? Főleg olyan halottak a "célcsoport", akiknél egyébként is fontos részét képezte az identitásuknak a sminkelés. Sőt, akár előre is megtervezhetjük, hogy hogyan szeretnénk kinézni temetésünk napján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta