TREND RÖVIDHÍR

Jönnek az indiai Triumph motorok

2011. július 7., csütörtök 17:35

Az 1902 óta létező márka leányvállalatot készül alapítani Indiában. Az árakat még találgatják, de igény biztosan van rá.

Laza 109 évvel az első Triumph példány megszületése után a Britain's Triumph Cycles úgy döntött, itt az ideje az indiai utak meghódításának is. A leicestershire-i székhelyű vállalat nemrég jelentette be, hogy leányvállalatot alapít az ázsiai országban Asish Joshi, a Royal Enfield korábbi európaivezetőjével – írja a Luxpresso.

A Triumph leginkább a hatvanas évekbeli Bonneville névre hallgató típusáról híres, de azóta már roadstereket, túramotorokat és cruisereket is gyártanak. Egyelőre csak találgatják, hogy ezek a brutális gépek mennyibe fognak ott kerülni, hallani 14 millió rúpiáról is, ez nagyjából 5,7 millió forintnak felel meg. A motorok nagy népszerűségnek örvendenek, jelenleg nagyjából egy évet kell várni rá, hogy a megrendelő hozzájuthasson a sajátjához.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta