Csilli-villi, színes ékszerek újrahasznosított cédékből

A Whiteguppy művésznévre hallgató spanyol ékszerkészítő egészen egyedi darabokkal bizonyítja, hogy az újrahasznosított alapanyagok felhasználásának nem feltétlenül kell rögtön meglátszania egy tárgyon. Ráadásul cédékből varázsolt valami egészen újat.

Ki gondolná, hogy néhány cédé felhasználásával egészen egyedi és tetszetős ékszerek készülhetnek? Az újrahasznosított anyagokból készült használati tárgyakra specializálódott Great Green Goods néhány ilyen, különleges darab fotóját tette közzé honlapján. A leginkább színes üvegre, kristályra emlékeztető nyakláncokra és karkötőkre a Dawanda.com-on lehet szert tenni, ahol az adatlapja szerint Spanyolországban élő, Whiteguppy művésznévre hallgató ékszerkészítő kínálja portékáját.

A fotókat elnézve ezek a darabok garantáltan nem keltik bennünk azt az érzést, hogy egy újrahasznosított anyagból készült tárgyat látunk: szerintünk menő. A különleges technika mibenlétére a Great Green Goods szerzője is rendkívül kíváncsi, de egyelőre nem találja a megoldást.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek