TREND RÖVIDHÍR

Csilli-villi, színes ékszerek újrahasznosított cédékből

2011. július 2., szombat 14:00 |

A Whiteguppy művésznévre hallgató spanyol ékszerkészítő egészen egyedi darabokkal bizonyítja, hogy az újrahasznosított alapanyagok felhasználásának nem feltétlenül kell rögtön meglátszania egy tárgyon. Ráadásul cédékből varázsolt valami egészen újat.

Ki gondolná, hogy néhány cédé felhasználásával egészen egyedi és tetszetős ékszerek készülhetnek? Az újrahasznosított anyagokból készült használati tárgyakra specializálódott Great Green Goods néhány ilyen, különleges darab fotóját tette közzé honlapján. A leginkább színes üvegre, kristályra emlékeztető nyakláncokra és karkötőkre a Dawanda.com-on lehet szert tenni, ahol az adatlapja szerint Spanyolországban élő, Whiteguppy művésznévre hallgató ékszerkészítő kínálja portékáját.

A fotókat elnézve ezek a darabok garantáltan nem keltik bennünk azt az érzést, hogy egy újrahasznosított anyagból készült tárgyat látunk: szerintünk menő. A különleges technika mibenlétére a Great Green Goods szerzője is rendkívül kíváncsi, de egyelőre nem találja a megoldást.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta