TREND RÖVIDHÍR

Augusztustól kapható a Mad Men ruhakollekció

2011. június 29., szerda 11:07

Minden további nélkül lekoppinthatjuk a szereplők stílusát a Banana Republic jóvoltából.

Augusztusban debütál a Banana Republic márka által készített Mad Men ruhakollekció - írja a The Cut. A nálunk Reklámőrültek néven futó sorozat által ihletett ruhák eredetileg az új évaddal egy időben került volna a boltokba, azt viszont elhalasztották pár hónappal, így egyelőre a rajongóknak be kell érniük ennyivel.

A kollekció darabjait a sorozat karakterei által viselt, '60-as évek stílusában készült öltözékek ihlették, és Janie Bryant, a Mad Men jelmeztervezője is részt vett a tervezésben. Néhány ruhát egy az egyben átameltek a sorozatból, így aki szeretne, mostantól egy az egyben öltözhet a kikapós vörös Joannek vagy a hideg szívtipró Don Drapernek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta