TREND RÖVIDHÍR

Elárverezték Michael Jackson Thriller dzsekijét

2011. június 27., hétfő 16:13

Jackson a bőrdzsekit az 1983-ban forgatott Thriller című videóklipben viselte - most jótékony célra árverezték el.

Az énekes píros színű bőrdzsekije 1,8 millió dollárért talált gazdára - írja a BBC. A vevő egy texasi kereskedő volt, aki a ruhadarabot szeretné tovább adni és a befolyt pénzt gyermeksegélyezési célra használni. Michael Jackson a kabátot az 1983-as híres klipben hordta, amelyben egy csapat sírból kikelt zombi élén terrorizálja a jobb sorsra érdemes Ola Ray művésznőt.

A vásárt a Julien aukciós ház rendezte Beverly Hillsben. A vásáron a Jackson egyéb tárgyai is kalapács alá kerültek, például az a paróka és kesztyű, amit az 1984-es American Music Awards díjátadóján viselt. A bevétel nagy részéből egy kaliforniai állatrezervátumot támogatnak, ahol a néhai énekes két bengáli tigrise, Thriller és Sabu találtak otthonra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta