TREND RÖVIDHÍR

Olcsón Versace cuccokat: ősszel irány a H&M

2011. június 23., csütörtök 10:59

Újabb ütős együttműködés: a Versace mindent visz, nemcsak női és férfi, de lakberendezési kollekcióval is csábítják ősszel az olcsón jót szlogen rajongóit.

Megszokhattuk, hogy számos neves tervező készít különleges, a H&M-ben is kapható utcai ruhákat. A Versace azért elég ütős név az eddig mezőnyhöz képest is, így a szokásosnál is nagyobb tolongás várható ősszel az üzleteknél.

November 17-én kezdik árusítani a kollekciót, melyben nőknek és férfiaknak szánt darabokat is találunk majd. Sőt, magasarkú cipőket és kiegészítőket is. A nőknek szánt dolgok között a szegecses bőr dominál (minő meglepetés, hogy a divatházat jelenleg is vezető Donatella épp most engedte, hogy egy ilyen darabot viseljen Lady Gaga a legújabb klipjében Gianni Versace legutolsó, eddig érintetlen kollekciójából), a férfi kollekcióban a perfekcionista szabásra, így a "tökéletes szmoking"-ra helyezték a hangsúlyt, de találnak majd maguknak a fiúk öveket és ékszereket is.

Ami eddig még sosem esett meg: lakásunk díszeit is beszerezhetjük a Versace-H&M kollekcióból, így párnákat és ágyneműket is. A hab a tortán, hogy a két cég már most megegyezett abban, hogy egy koratavaszi szettel is előállnak majd, várhatóan január közepén.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta