TREND RÖVIDHÍR

Szenzáció: Lady Gaga csak EGY ruhát visel új klipjében

2011. június 22., szerda 16:52

A ruha- és kiegészítőfétissel küzdő popsztár szembement önmagával, és csak egy vintage Versace ruhát visel új videoklipjében.

Persze lehet, hogy tőle már ez is fricska, mindenesetre meglepő, hogy napjaink egyik legnagyobb sztárja, akit láttunk már húsjelmezben, és nemrégiben szinte természetesen, ezúttal egyetlenegyszer sem cserél ruhát új klipjében.

A néhai Gianni Versace utolsó kollekciójából származó darabot örököse, Donatella Versace bocsájtotta Gaga rendelkezésére. Ez volt az első alkalom, hogy hozzányúltak bátyja féltve őrzött kollekciójához 1997-es meggyilkolása óta.

"Nagy rajongója vagyok, és biztos vagyok benne, hogy Gianni is értékelte volna a tehetségét" - indokolta engedékenységét a tervező húga. "Akárcsak mint ő, Lady Gaga is folyamatosan feszegeti a határokat. Számomra ez a videó ez csodálatos tisztelgés azok előtt, akik nem félnek kockázatot vállalni."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta