TREND RÖVIDHÍR

Erről a luxus karóráról nehéz leolvasni az időt

2011. június 22., szerda 11:57

Az egyik legfelkapottabb luxus férfi karóráról az időt leolvasni picit időigényes, de annyi baj legyen, az óra elegáns és ami a legfontosabb, nagyon különleges.

A karórák szerelmesei bizonyára nagyra értékelik majd a Ressence legújabb, Zero szériáját, amelyek különlegessége, hogy a mutatók mozdulatlanok, helyettük a percet, másodpercet és az órát mutató kerekek forognak. A karóra energiahatékony üzemmódban ketyeg: a mechanikus kronográf automata felhúzó szerkezettel működik (ETA 2824), a keret kialakításához pedig egy könnyűfémet, alumíniumot használtak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta