Érzéki fehérneműk, amik lekívánkoznak

Marika Vera munkái feltehetően nem csak a nők, de a férfiak érdeklődését is felkeltik, hiszen különlegesen érzéki és könnyű fehérnemű-kreációi egészen egyedi színt csempésznek a hálószobába.

Marika Vera - ez a név számunkra különösen viccesen cseng, ám ezúttal nem egy magyar személyt, hanem egy Melbourne-ben és Londonban divattervezővé érett designert takar. Nemrég nyilvánosságra hozott, 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai egészen olyanok, mintha a modellek egyenesen az Emmanuelle című filmből léptek volna elő.

Érzéki és igényes

Némelyik darab egy sebtében magunkra kapott férfiinget juttathat eszünkbe, az átázott darabok és az intim testrészeket finoman sejtető, finom esésű anyagok szinte kiáltanak azért, hogy minél hamarabb lekerülhessen a viselőjükről – na, nem azért, mintha olyan rondák lennének. A márka jelmondata nem véletlenül a Better Than Naked – azaz „Jobb, mint meztelenül”. A Marika Vera az elegáns és modern nőket veszi célba, akiknek vérükben van az érzékiség és nem félnek használni. Fehérneműik mindig a legjobb minőségű anyagokból, finom és minimalista vonalakkal, formákkal készülnek.

A tervező egyébként a londoni Istitutio Marangoni szárnyai alatt tanulta ki a szakmát, ezalatt többek közt a táska- és kiegészítő-tervező Pauric Sweeney-nek és a nőiruha-designer Giles Deaconnek dolgozott. 2008-as fehérnemű-diplomamunkájának köszönhetően szerződést kapott a párizsi Vanessa Bruno divatháznál, emellett a fürdőruházat terén is rengeteg elismerést kapott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra