TREND RÖVIDHÍR

Érzéki fehérneműk, amik lekívánkoznak

2011. június 21., kedd 10:54

Marika Vera munkái feltehetően nem csak a nők, de a férfiak érdeklődését is felkeltik, hiszen különlegesen érzéki és könnyű fehérnemű-kreációi egészen egyedi színt csempésznek a hálószobába.

Marika Vera - ez a név számunkra különösen viccesen cseng, ám ezúttal nem egy magyar személyt, hanem egy Melbourne-ben és Londonban divattervezővé érett designert takar. Nemrég nyilvánosságra hozott, 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai egészen olyanok, mintha a modellek egyenesen az Emmanuelle című filmből léptek volna elő.

Érzéki és igényes

Némelyik darab egy sebtében magunkra kapott férfiinget juttathat eszünkbe, az átázott darabok és az intim testrészeket finoman sejtető, finom esésű anyagok szinte kiáltanak azért, hogy minél hamarabb lekerülhessen a viselőjükről – na, nem azért, mintha olyan rondák lennének. A márka jelmondata nem véletlenül a Better Than Naked – azaz „Jobb, mint meztelenül”. A Marika Vera az elegáns és modern nőket veszi célba, akiknek vérükben van az érzékiség és nem félnek használni. Fehérneműik mindig a legjobb minőségű anyagokból, finom és minimalista vonalakkal, formákkal készülnek.

A tervező egyébként a londoni Istitutio Marangoni szárnyai alatt tanulta ki a szakmát, ezalatt többek közt a táska- és kiegészítő-tervező Pauric Sweeney-nek és a nőiruha-designer Giles Deaconnek dolgozott. 2008-as fehérnemű-diplomamunkájának köszönhetően szerződést kapott a párizsi Vanessa Bruno divatháznál, emellett a fürdőruházat terén is rengeteg elismerést kapott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta