TREND RÖVIDHÍR

Beyoncé saját evolúciója a W magazinban

2011. június 21., kedd 18:34

A hip magazin felkérésére olyan fotósorozat készült a popsztárról, amelyben a poszt-Destiny's Child-os időszak legfontosabb fejlődési stádiumait elevenítik fel.

Júliusban Beyoncé pózol a W Magazin címlapján. A szerkesztők kifejezetten kérték, hogy olyan fotók készüljenek róla, melyek a szenzációs sikereket elérő Destiny's Child feloszlását követő időszak legfontosabb momentumait örökítik meg.

Első önálló albuma, a Run The World megjelenése óta számtalan magazin címlapján láthattuk már Mrs. Jay-Z-t. "Minden képben van valami közös" - mondta Beyoncé. "Minden klipemben egy erős nőt akarok megjeleníteni. Ez a küldetésem."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta