TREND RÖVIDHÍR

Már a gyűrűddel is elűzheted a stresszt

2011. június 19., vasárnap 13:59

Akupresszúrás masszírozásra alkalmas gyűrűt készített egy New York-i tervező.

Újabb egyszerre szép és hasznos tárgyra bukkantunk a Highsnobette-en: Bobae Moon formatervező Project Qupre néven egy olyan ékszerkollekciót tervezett, ahol a gyűrűket díszítő gömböcskéket akupresszurás masszázsra is lehet használni, a kéz különböző pontjain. Így bárki azon melegében enyhíteni tudja a saját vagy más fájdalmát vagy feszültségét, miközben nem lehet azt mondani, hogy hagyományosan otromba gyógyászati segédeszközt viselnénk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta