TREND RÖVIDHÍR

Luxus töltőtollakkal árasztják el Délkelet-Ázsiát

2011. június 18., szombat 13:07

Egy fontos megállapodást követően a gyémánttal és arannyal kirakott olasz Visconti töltőtollak hamarosan India és Délkelet-Ázsia számos luxus ékszerüzletében kaphatóak lesznek.

Jó hír azoknak, akik rajongói a különleges töltőtollaknak, vagy megszállottan gyűjtik őket: a Gitanjali Group megállapodást írt alá az Emonte vállalattal, így a cég kizárólagos forgalmazója lesz a Visconti tollaknak Indiában és Délkelet-Ázsiában - írja a Luxpresso.

A különleges eleganciát sugárzó Visconti tollak sárga és fehér gyémánttal, rubinnal és 18 karátos arannyal kirakva kerülnek forgalomba. A Gitanjali már eddig is a legmagasabb minőségű olasz ékszer- és óramárkákat kínálta, de ezután a döntés után úgy tűnik, hogy a cég a mediterrán luxusmárkák monopóliumára törekszik. Idén július végén kerülnek ki a Visconti tollak mintegy 108 Gitanji ékszerüzlet kirakataiba, és év végéig további 600 üzlet kezdi meg a luxusmárka forgalmazását.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta