TREND RÖVIDHÍR

Sétálj kedvezményekért a belvárosban

2011. június 17., péntek 14:47

Június 17-én, pénteken este ismét Stylewalker Night a belváros dizájnboltjaiban, ráadásként pedig pálinkakoktélos after party.

Mostanra hagyománnyá vált a Stylewalker Night, amikor egy-egy estén tovább tartanak nyitva az V. kerület dizájnüzletei, és kifejezetten erre az alkalomra különleges programokkal készülnek. A résztvevő helyek köre most is tovább bővült, kiállításokkal, zenével, welcome drinkkel várják a sétálókat, de lesz például bolhapiac is. Egész este 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok, és ha 5 bolt pecsétjét összegyűjtitek a szórólapon, akkor további egy hétig szintén -20%-ot jelent bármelyik üzletben.

Szintén bevált programpont a Uniquebudapest és a Stylewalker közös túrája, amikor is a résztvevő helyek között érdekességeket és anekdotákat tudhattok meg a belvárosról, Budapestről és a magyar viselettörténetről.

Június 18-án pedig őrületes after party lesz az Ötkertben, koncerttel, bulival és különleges pálinkakoktélokkal. A rendezvény ingyenes, a boltok listáját a részletes programmal megtaláljátok a honlapon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta