Sétálj kedvezményekért a belvárosban

Június 17-én, pénteken este ismét Stylewalker Night a belváros dizájnboltjaiban, ráadásként pedig pálinkakoktélos after party.

Mostanra hagyománnyá vált a Stylewalker Night, amikor egy-egy estén tovább tartanak nyitva az V. kerület dizájnüzletei, és kifejezetten erre az alkalomra különleges programokkal készülnek. A résztvevő helyek köre most is tovább bővült, kiállításokkal, zenével, welcome drinkkel várják a sétálókat, de lesz például bolhapiac is. Egész este 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok, és ha 5 bolt pecsétjét összegyűjtitek a szórólapon, akkor további egy hétig szintén -20%-ot jelent bármelyik üzletben.

Szintén bevált programpont a Uniquebudapest és a Stylewalker közös túrája, amikor is a résztvevő helyek között érdekességeket és anekdotákat tudhattok meg a belvárosról, Budapestről és a magyar viselettörténetről.

Június 18-án pedig őrületes after party lesz az Ötkertben, koncerttel, bulival és különleges pálinkakoktélokkal. A rendezvény ingyenes, a boltok listáját a részletes programmal megtaláljátok a honlapon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra