TREND RÖVIDHÍR

A Prada lecsapott a Pókemberre

2011. június 16., csütörtök 10:46

A luxus divatmárka őszi/téli kollekciójának reklámkampányában veti be a szuperhőst, alias Tobey Maguire-t, akit állítólag egészen felvillanyozott a felkérés.

Miuccia Prada, a luxusmárka feje újabban a Pókember-filmek esetlen, kisfiús, mégis vonzóan férfias színészét, Tobey Maguire-t pécézte ki magának a Prada őszi/téli férfiruha-kollekciója reklámarcának. Az első nyilvánosságra hozott fotón a színész egy háromgombos blézert és kötött pulóvert visel, a Prada ezzel a Hollywood korábbi divatikonjait jellemző diszkrét stílusnak kíván a nyomdokába lépni - írja az ELLEuk.com.

Az említett képen az ablakon nagyon komolyan kinéző Maguire a hírek szerint el volt ragadtatva a felkéréstől. Szerinte a művészetek nagy támogatójaként Miuccia Prada a kreativitásnak egy olyan igényes kultúráját hozta létre, amely a legapróbb kiegészítőktől kezdve a kollekciókig a márka minden részletében megmutatkozik. A színész egyébként, ha nem éppen a fotós lencséjébe bámul, a Pi élete című regény Ang Lee-féle adaptációját forgatja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta