A Prada lecsapott a Pókemberre

A luxus divatmárka őszi/téli kollekciójának reklámkampányában veti be a szuperhőst, alias Tobey Maguire-t, akit állítólag egészen felvillanyozott a felkérés.

Miuccia Prada, a luxusmárka feje újabban a Pókember-filmek esetlen, kisfiús, mégis vonzóan férfias színészét, Tobey Maguire-t pécézte ki magának a Prada őszi/téli férfiruha-kollekciója reklámarcának. Az első nyilvánosságra hozott fotón a színész egy háromgombos blézert és kötött pulóvert visel, a Prada ezzel a Hollywood korábbi divatikonjait jellemző diszkrét stílusnak kíván a nyomdokába lépni - írja az ELLEuk.com.

Az említett képen az ablakon nagyon komolyan kinéző Maguire a hírek szerint el volt ragadtatva a felkéréstől. Szerinte a művészetek nagy támogatójaként Miuccia Prada a kreativitásnak egy olyan igényes kultúráját hozta létre, amely a legapróbb kiegészítőktől kezdve a kollekciókig a márka minden részletében megmutatkozik. A színész egyébként, ha nem éppen a fotós lencséjébe bámul, a Pi élete című regény Ang Lee-féle adaptációját forgatja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra