TREND RÖVIDHÍR

Emma Watson hátranyalt hajjal pózol

2011. június 15., szerda 15:33

A Vogue magazin a Harry Potter-széria utolsó részének bemutatója közelébe időzítette Emma Watsonnal a címlapján megjelenő, júliusi számát. A fiatal színésznő így látványosan kezdi meg a sorozat utáni életét: hátrazselézett haj, erős smink és csilli-villi ruhák.

A Harry Potter-filmek Hermionéjeként világhírűvé vált Emma Watsonra az utolsó Potter-film bemutatójának közeledtével csapott le a Vogue - írja a Refinery29. Júliusi számukban Élet a Harry Potter után címmel egy meglehetősen átfazonírozott Watsonnal találkozhatunk - nem véletlenül. A korszakváltást - és nem utolsó sorban a felnőtté válást - egy igencsak erős arculattal fejelik meg: a kislányos könnyedség helyett egy, leginkább a nyolcvanas évek glamstílusára emlékeztető, sötét hangulatú összeállítást láthatunk.

Látványos váltás: szende kislányból vadmacska

A barna, narancssárga, arany és a sötétbordó által uralt képek a Refinery29 szerzőjét legalább annyira lenyűgözték, mint az a pillanat, amikor a Harry Potter és a tűz serlege filmváltozatában Hermione estélyi ruhában bizonyítja, hogy a kezdetektől eltelt néhány év alatt nő lett belőle. Minket sokkal inkább megleptek, mintsem lenyűgöztek a képek, de az kétségtelen, hogy a Potter-filmek utáni cezúrát jól érzékeltetik.

Van, akit a szorosan hátrasimított rövid haj és az erős smink - magasfényű, bordó rúzs, sötét szemek és kiemelt arccsont - Robert Palmer Addicted To Love című slágerének ominózus, csinos nőkkel teli klipjére emlékezteti (ebben ugyanis látszólag öt bombázó a kísérőzenekar az énekes mögött). A szetthez természetesen a legnevesebb divatházak adták a nevüket: a Tom Ford a harcos Hermione lelkületére némileg emlékeztető láncfelsővel, a McQueen ékkövekkel díszített combcsizmával, a Prada pedig egy flitteres ruhával járult hozzá az összképhez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta