TREND RÖVIDHÍR

Amber Heard lett a Guess új arca

2011. június 15., szerda 21:27

A „The Playboy Club” szereplője csatlakozott a Guess 2011 őszi kollekcióját bemutató hírességek csapatához.

Amber Heard, az NBC egyre népszerűbb sorozatának színésznője követte Claudia Schiffer, Drew Barrymore és Laetitia Casta példáját, és belépett a Guess 2011 őszi kollekcióját beharangozó kampány álomcsapatába.

A 25 éves színésznőről Silviu Tulu modell társaságában készített fekete-fehér sorozatot a híres fotós, Ellen Von Unwerth. A képeken Amber Heard testhez simuló farmerben, műszőrmében és vászonkabátban látható, a frizurája és a sminkje pedig Marilyn Monroe-t idézi.

„Ez egy ikonikus csapat” – nyilatkozta a színésznő a Women's Wear Daily online kiadásának, aki két kreációt is bemutatott – „És a farmer tökéletesen passzol rám.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta