TREND RÖVIDHÍR

Instant szerelem: Converse csuka és Marimekko pipacs

2011. június 8., szerda 10:35

A klasszikus tornacsukák mestere egyesítette erőit a klasszikus finn minták mesterével.

A Converse legújabb limitált kiadású cipőkollekciójában ismét a mintáiról híres finn Marimekko céget kérte fel együttműködésre. Az őszre szánt tornacsukákat ötféle vidám, színes mintával látták el, köztük a leghíresebb Marimekko mintával, a piros pipacsos Unikkóval. Az Unikkót 1964-ben Maija Isola tervezte, és lánya, Kristina Isola készített a mintából szürke és fekete változatot is a cipők számára. Két új mintát pedig a cég új tehetsége, Maija Louekari álmodott meg. A cipők június 23-ától lesznek kaphatók, így tulajdonképpen nem is kell őszig várni a taposással - írja a High Snobette.

converse-marimekko-sneakers-fall11-2

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta