TREND RÖVIDHÍR

Papírzacskóra csíptethető, trendi fül nyerte a designversenyt

2011. június 6., hétfő 19:24

A fiatal Jeff Rubio tarolt az idei Umbra x Pratt designversenyen: az általa tervezett, bevásárlózacskóra csíptethető hordozófül formái némileg a barokkot és a rokokót idézik.

Nemrég ért véget a 7. Umbra x Pratt designverseny, ahol egy egészen tüneményes találmány nyerte el a fődíjat. A Jeff Rubio által tervezett, "Clutch Clip" fantázianévre hallgató eszköz tulajdonképpen egy felcsíptethető fül, amelyet a leginkább nyugaton használatos barna papír bevásárlózacskóra és hasonló alkalmatosságokra lehet ráapplikálni, így jóval könnyebbé válik a szállításuk - írja a Design-milk. Ez önmagában még nem lenne nagy szám, de az említett klipszek egészen sajátos és finom stílusa - amely leginkább a rokokó hangulatát és a jelent vegyíti - levett minket a lábunkról.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta