TREND RÖVIDHÍR

Gyűrű szorult az ujjára, beperelte a boltot

2011. június 5., vasárnap 19:24

Az őrülten drága gyűrű levételéhez orvos kellett, a "károsult" bíróságra vitte az esetet.

Mindenkinek ismerős lehet az érzés, amikor egy gyűrűt akar felpróbálni, ami felfele még megy, de lefele már makacsul ragaszkodik az ujjunkhoz.

A New York Post számolt be Rosy Mizrachi Gindi esetéről is, aki egy Chanel üzletben járt így. Az ambulancián 3-4 órán keresztül próbálták levenni a kezéről a több mint 10 000 dolláros gyűrűt, de semmilyen trükkel nem sikerült. Végül orvos kellett hozzá, aki sikeresen meg is szabadította tőle, anélkül, hogy akár az ékszert, akár Mizrachi Gindi ujját el kellett volna vágni. A hölgy viszont nem hagyta annyiban, és beperelte a divatházat közelebbről meg nem nevezett károkozásért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta