TREND RÖVIDHÍR

Vinni vagy enni: Chanel táska húsból

2011. június 4., szombat 12:46

Egy fiatal művész szó szerint vette, hogy a nyálunkat csorgatjuk a luxustáskák után.

Amikor már azt gondolnánk, hogy többféle módon már nem lehet feldolgozni az ikonikus, steppelt bőrből készített és láncos pánttal ellátott Chanel 2.55 táskát, akkor persze kiderül, hogy mégis.

A Racked számolt be Nancy Wu, egy amerikai művészeti iskola hallgatójának munkájáról, aki beef jerkyből, vagyis napon szárított marhahússzeletekből készítette el saját változatát. A beef jerky egyébként hagyományosan Amerikában elterjedt falnivaló, a kecsua indiánok egyik kedvelt étele volt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta