TREND RÖVIDHÍR

Audrey Hepburn kontya a No1. frizura

2011. május 29., vasárnap 11:17 |

Ötven éve tűnt fel a színésznő francia konttyal az Álom luxuskivitelben című filmben, de még mindig ezt szeretnék legtöbbet leutánozni.

A Brit Fodrászati Tanács tagjai közt készült felmérés szerint Audrey Hepburn klasszikusan elegáns feltűzött kontyát kérik legtöbben a szigetország fodrászszalonjaiban - számolt be a Daily Mail. Többen készíttetnek ilyen frizurát, mint ahányan Victoria Beckham pobját vagy Jennifer Aniston Racheljét akarják leutánozni, akik csak az ötödik és hatodik helyekig kapaszkodtak.

A dobogó többi helyezettje sem volt kifejezetten modern: második helyen Marylin Monroe platinaszőke berakott csigái, harmadik helyen pedig Twiggy fiús, rövid haja végzett.

Holly Golightly figurája más szempontokból is divattörténeti mérföldkőnek számít: a film által vált a mai napig népszerűvé a balerinacipő, a caprinadrág és a kis fekete ruha is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta