TREND RÖVIDHÍR

81 ezer fontért kelt el a legendás mémkalap

2011. május 28., szombat 11:01

Negyvenen akarták megszerezni az esküvő legfeltűnőbb ruhadarabját.

Amint arról korábban beszámoltunk, a királyi esküvőn a legfeltűnőbb kalapot árverésre bocsátotta Beatrice hercegnő. A vasárnap véget ért aukció szép summát hozott: a kilétét egyelőre titokban tartó licitáló 81 100 fontot, több mint huszonötmillió forintot fizetett az egész internetet megihlető darabért. Az összeget a hercegnő a UNICEF-nek ajánlotta föl. Az Ebay statisztikája szerint a határidő lejártáig összesen negyvenen licitáltak a kalapra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta