TREND RÖVIDHÍR

Vége a csőnadrágok uralmának

2011. május 26., csütörtök 14:11

Ezen a nyáron divat a szellős nadrág: annál jobb, minél inkább lobog a gatyaszár.

A Guardian szerint a következő hónapok egyik legdivatosabb és legkényelmesebb befektetése a széles szárú nadrág lehet. Ez még a trapéz fazont is túlszárnyalja, mert a nadrág már a csípőtől kezdve bővül.

Ki-ki ízlése szerint választhat magának: az etnikus mintás ugyanúgy menő, mint az, amelyik egy erőteljes színben pompázik, vagy éppen a tengerészek viseletét idézi. A felsőnk viszont ne legyen nagyon bő, különben slampos könyvtárosnőnek tűnhetünk benne, és ha mintás a nadrág, akkor azzal is spóroljunk felül. Magassarkú helyett inkább platformtalpú szandálokkal viseljük, nehogy a sarok beleakadjon a bő anyagba.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta