TREND RÖVIDHÍR

Őrület: ehető ékszer szárított gyümölcsökből

2011. május 25., szerda 10:30

Egy tervező aszalt narancsból, szilvából, kiwiből és más gyümölcsökből készít gyűrűket.

Íme egy gyűrű azoknak, akik a művészetet és a jó ételeket is értékelik. A La Prochaine Fois olyan ékszereket készített, amiket meg is lehet enni, ha valakinek éppen korog a gyomra - írja a Refinery29.

Egy aszalógépben nagyon vékony szelet gyümölcsökből és zöldségekből készülnek el azok a szirmok, amik aztán a látványos gyűrűkön végzik. A szeletek egymás mellett csodaszép fodros, virágszerű formát adnak ki. Mivel semmivel nincsenek kezelve, tényleg le lehetne legelni a fém részről, de miért tenne bárki ilyen barbárságot?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta